Vi serverar dagens lunch i herrgårdsmiljö endast 10 minuter ifrån Ängelholm.
Vi använder oss av glutenfria och laktosfria produkter i största möjliga mån,så därför är vår dagens oftast gluten och laktosfri.
Obs säg ändå till vid allergi.
Vecka 46
Serveras vardagar mellan kl 11:30-15:00
Måndag
Kokt kalvbringa med pepparrotssås, persiljerot, persilja och skånsk senap
Tisdag
Majs-Kycklingbröst med sesamrostade morötter, savojkålbacon och lök serveras med dragonmajonnäs och kokt potatis
Onsdag
Långkokt oxkind med rostade rotsellerier, svamp, rödvinssås delikatesspotatis och steklök
Torsdag
Fläskstek med löksås, rödkål, brysselkål och rostad potatis och äpplemos
Fredag
Köttfärslimpa med smörslungade ärtor, stekt kulpotatis, schalottenlöksås, rårörda lingon och pressgurka
Veckans Fisk
Sotad laxfilé smör & citronstompad delikatesspotatis vitvinssås, gröna ärtor, rå hyvlad fänkål och dill
Veckans Gröna
Potatiskroketer smaksatt med Västerbottenost ,ostronskivling med savojkål, syltad rödlök, tryffelcrème och körvel
155: -, inklusive salladsbuffé, bröd, smör, kaffe, te.
Välkomma!
Bli en stamgäst du också!
Önskar du få vår veckomeny - anmäl dig som prenumerant.